16 de febr. 2007

BIO ENTROPIA, Català

ENTROPIA BIO CATALÀ


Entropia neix l’any 1994 com un projecte poc ortodox més vinculat al punk/hardcore i a la psicodèlia/noise, influïda per la Velvet Underground o La Polla Records, que a les bandes que influeixen el seu so d’avui: Napalm Death, Disgorge (Mex.), Impaled Nazarene o Dying Fetus. Actualment, Entropia fan Katalonian Brutal Gore Grind Death Metall Antifa, i les seves lletres es basen en la lluita mística dels treballadors contra la violència capitalista neoliberal i el sexisme.

Antic membres del grup van ser: Ros, Sakrifici, Saz i Pol. Avui, la formació és Karkassa (guitarra i veu), Selrak (baix i veu) i Uretra (bateria). El destí d’Entropia va canviar de sobte quan uns dimonis subterranis van raptar el Selrak i en Karkassa i els van transmetre la doctrina anarkosatànica. Una nit de farra de l’any 2002, l’Uretra va ser pixat pels dos membres en actiu d’Entropia. En Karkassa i el Selrak van presenciar atònits com l’Uretra es materialitzava a partir dels vapors de la pixarrada.

Des de l’edició del CD “Takte Mòrbid” (2005), el seu primer llarga durada oficial, Entropia han guanyat rellevància, bàsicament degut al caràcter ritual de les seves manifestacions públiques, cada cop més sagnants i malèvoles.

Entropia han tocat amb bandes com ara Exodus, Nuclear Assault (“Entropia very locos”, va dir Dani Lilker), Krisiun, Mortician o Grave, i sol aparèixer en cartell amb les que considera bandes amigues i germanes: Otargos, Mixomatosis, Dvorhead, Rash, Nemesis Aeterna, Virulentos, La Matanza, Càustic o Vidres a la sang.